Skip to main content

Omwonenden

Op de voormalige ligweide van zwembad De Biezem komt ‘De Biezemtuin’. Dit plan bestaat uit tien woningen aan een hofje en twee vrijstaande villa’s. Woont of werkt u in de omgeving van De Biezemtuin? Via deze pagina en onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang!

Status

Eind januari ondertekenden de gemeente Laren en KP Ontwikkeling een overeenkomst die de bouw van De Biezemtuin mogelijk maakt. Momenteel werkt het projectteam de plannen voor De Biezemtuin verder uit. 

Locatie De Biezemtuin

Informatiebijeenkomst voor buren

Wij kunnen ons voorstellen dat u als buur benieuwd bent naar de plannen. Als het ontwerp verder is uitgewerkt, organiseren wij een bijeenkomst om dit te presenteren. Tijdens deze bijeenkomst geven wij ook vast een inkijkje in het bouwproces. Verdere informatie hierover volgt. 

Planning

  • 1e kwartaal 2023: planuitwerking en aanvragen bouwvergunning
  • 2e kwartaal 2023: bouwrijp maken terrein door gemeente (o.a. een aantal bomen kappen, het terrein voorbelasten en riolering aanleggen)
  • Eind 2e 22 juni: start verkoop
  • 1e kwartaal 2024: start bouw (bij voorspoedige verkoop).
  • 1e kwartaal 2025: verwachte oplevering

Contact

Céline Bast (communicatiebureau De Wijde Blik) is aanspreekpunt voor de buurt. Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u deze versturen via het pop-up scherm (rechtsonder in beeld) of mailen naar bouw@debiezemtuin.nl

Digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom De Biezemtuin? Schrijf u dan via onderstaand formulier in voor onze digitale nieuwsbrief voor buren.

* Heeft u interesse in een woning in De Biezemtuin? Schrijf u hier in als geïnteresseerde.

Digitale nieuwsbrief